Alla dessa Ögonblick.

Dag 44 - Tji semla

Medan stenansiktena utanför fönstren höll utkik efter semmelbudet blev vi på avdelningen allt mer sugna på de i förväg beställda semlorna till eftermiddagsfikat. 

Vi hade verkligen sett fram emot en smarrig dito. Ungefär som denna. 

Men leveransen kom aldrig.....

Ny semmel-leverans från bagerileverantören utlovad till i morgon. Istället.  Kändes ju lite snopet.  Dagens bild får bli de semmel-sugna lejonen. :)  

Hej så länge.

Inlagt 2018-02-13 21:25 | Läst 548 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Så det kan gå, jag köpte ett par semlor på hemvägen från Ljungåsen....Tycker ni borde få ett antal extrasemlor i morgon som plåster på såren. Första bilden är fin och gör sig bra i svartvitt!/ Björn T
Svar från Evacent 2018-02-13 21:48
Tack Björn! Hoppas dina semlor var goda! Jo, några extrasemlor vore fint att se fram emot i morgon. Den som väntar på något gott... :)

Hälsar
Eva
Måste varit en riktig besvikelse, å andra sidan finns ju morgondagen! Det runda fönstret, och det fina murverket innanför, det är just sådana detaljer som "gör" en byggnad, lite omtänksamhet, lite yrkesstolthet, sedan gör statyn i fönstret att stenens hårda känsla bryts och mjukas upp, lite mänsklighet.
Svar från Evacent 2018-02-14 20:15
Ingen semla - stor besvikelse. Fast det är ju ett i-landsproblem i och för sig. ;-)
Jag håller verkligen med att Murverket i huset är helt fantastiskt!

Ha det gott
Eva
Lejonen ser lite asiatiska ut, till skillnad från deras fränder på Drottninggatan. Hoppas ni får semlor imorrn, själv är jag inte så förtjust i dem.

Ha det gott! /Thomas
Svar från Evacent 2018-02-14 20:19
Jo, nog ser de lite asiatiska ut, lejonen. De är rätt konstiga de där pallarna. Vet inte riktigt vad man ska ha dem till för de är väldigt låga.

Semlorna kom som utlovat och allt är frid och fröjd.

Hälsar
Eva
Trist med semlan, men den som väntar på något gott ... Jag åt ingen idag så jag hoppas också på en i morgon :) Första bilden blir min favvo. Hälsningar Mats
Svar från Evacent 2018-02-14 20:20
Ordningen är återställd. Semlan är uppäten ! :)

Hälsar
Eva
Den som längtar efter något gott.. osv.. väntar ALLTID för länge, är min erfarenhet! Gissar att efterfrågan varit stor under dagen.. Själv hittade jag en till eftermiddagsfikat!
Hälsn!
Svar från Evacent 2018-02-14 20:21
Semlan var värd all väntan. Ordningen återställd. :)

Hälsar
Eva
Katastrof tycker jag 😉
Ing-marie
Svar från Evacent 2018-02-14 13:01
Eller hur!? ;-)

Hälsar
Eva