Alla dessa Ögonblick.

Dag 52 - På jakt efter skuggor

Jag undvek city runt Sergels Torg idag när jag hörde om avspärrningar och möjliga bomber. Tog en stilla promenad på Kungsholmen och fotade lite arkitektur i stället. Det är så meditativt. Solen tittade fram och mitt öga letade efter skuggor och skuggspel.  Det blir så tacksamt att göra svartvita bilder av det. 

Man travar backe upp och backe ner. Här stannade jag till och tittade på linjerna och beundrade det vackra släpljuset på den putsade muren. Byggnaden och mur är i terrakotta färg (som jag gillar) Det får bli dagens bild.

Lite modernare arkitektur. Stora kontraster med hårda skuggor när solen ligger på. Många linjer att titta på. Det var kallt i skuggan men i solen värmde det gott.

Hej så länge!

Inlagt 2018-02-21 18:34 | Läst 678 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Hej Eva.
Her har du fanget nogle meget fotogene motiver og med både skygger og linjer. På sådan en kraftig solbeskinnet dag er det perfekt for sort hvide billeder.
Med fotohilsen fra Erik.
Första bilden gillar jag av någon anledning. Kanske det är linjerna och de fina detaljerna. Blev dock lite frestad att göra gatan rak...hur sjukt skulle in det bli :-) Jag testar en hel del just nu.
Hälsningar Lena
Det var rejäl lutning på den gatan, fina spännande skuggor! Hils, LO
Fina stadsvyer med lite annorlunda utsnitt, gillas!