Alla dessa Ögonblick.

Den gamla kockumsvågen

De bästa köksvågarna är ändå de gamla mekaniska, som min fina kockumsvåg. Av ett halvt kilo krusbär gjorde jag en krusbärspaj till eftermiddagsfikat. 

Mums! Inte dumt alls faktiskt! :) 

Hej så länge!

Inlagt 2019-07-11 23:01 | Läst 1492 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Trevligt! Fin gammal handvisp i bakgrunden också.. :-)
Hälsn!
Svar från Evacent 2019-07-12 18:18
Tack Jan! Precis, den funkar alldeles utmärkt! :)

Hälsar
Eva
Jag har en gammal kaffekvarn efter farmor som hänger på väggen i köket. Samma färgsättning som din, ljusgult och grönt. Jag tror den är från Rörstrand eller nån annan porslinsfabrik. Men jag använder den inte.
Svar från Evacent 2019-07-12 18:19
Jag har en likadan som jag inte fått upp på väggen ännu. Ont om plats. Men fin är den.:)

Hälsar
Eva
Snygg färgton. De är ju vackra de gamla föremålen och då får de stå framme. De moderna vågarna är ju som grytunderlägg i storlek och de hittar man aldrig när man behöver dem
Svar från Evacent 2019-07-12 18:21
Tack Peter. De moderna går ju sönder hela tiden. Det elektroniska alltså. Mekanik funkar alltid. ;) och är vackra att se på.

Hälsar
Eva
En sån där vacker gammal våg har jag också kvar från mitt barndomshem. Tyvärr står den på vinden just nu. Kul att du ska vara med på Gnesta planket. De brukar ju inte få ihop så värst många kvinnliga fotografer. Såg också att du var med i magasinet. Jag har inte hunnit läsa ännu men det ska jag.
Hälsningar Lena
Svar från Evacent 2019-07-12 18:22
Ja, det ska bli kul att få ställa ut på Gnesta Planket. Har inte fått mitt ex av Fotosidan Magasin ännu, så jag har inte sett artikeln. :( Postgången på sommaren här är inte och hurra för.

Hälsar
Eva
Dom kommer jag ju väl ihåg! Precis en sån hade vi också. Nu är det små tunna elektroniska enheter....
Svar från Evacent 2019-07-13 23:51
Fast de tunna elektroniska enheterna funkar inte lika bra, och är inte så vackra som de här. :-) Tycker jag. Tack för din kommentar Björn.

Hälsar
Eva