Alla dessa Ögonblick.

Sista analoga bilden av pappa med Rolleiflex.

Framkallade en gammal filmrulle och skannade in den och jag inser att detta är sista analoga bilden jag tog av pappa med Rolleiflexen innan han gick bort. Det är ingen vidare kvalité på bilden - den är lite för mörk och fullt med "ploppar" och damm (som jag försökt ta bort) 

Önskar att den skulle ha varit lite skarpare, men bilden visar ändå den känsla som jag upplevde vid fotograferingstillfället. Pappa sa: -Här sitter jag och åldras i lugn och ro...

Nämen ,nu blev jag ju ruskigt sentimental..... men saknaden är så stor! 

Hej så länge.

Inlagt 2019-02-24 17:34 | Läst 1595 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Det är en väldigt vacker och talande bild. När det är så, så överser ögat med vissa tekniska brister.
Svar från Evacent 2019-02-25 20:14
Tack Peter! Jo nog är det väl så.

Hälsar
Eva
Superfin bild. Helt enkelt.
Svar från Evacent 2019-02-25 20:14
Tack så mycket Terje!

Hälsar
Eva
har varit med om något liknande, efter mina föräldrar tömde jag en Rolleiflex som stått i många år med en delvis exponerad rulle i. Bilderna var tekniskt usla, en innehållet desto bättre. Fin bild på papsen
Svar från Evacent 2019-02-25 20:17
Tack Lars! Det är alltid spännande att framkalla rullar som blivit kvar i kameran. Man vet aldrig vad man hittar. :)

Hälsar
Eva
Underbara pappa på bild som blev den sista är ett minne som du alltid kommer bära med dig. Du skall ha bilden exakt som du önskar ha den. Men allt de du önskar går att göra men det kan ta lite tid. Hoppas du har bilden i ram nära dig.
Ha bra måndag
Gun-Inger
Svar från Evacent 2019-02-25 20:20
Tack Gun-Inger! Jo, den bilden kommer jag alltid bära med mig.

Hälsar
Eva
Det förstår jag. Tycker bilden är fin och lite vemodig i sig, också utan att veta att han nu är borta. Hälsningar/ Björn t
Svar från Evacent 2019-02-25 20:17
Tack så mycket Björn!

Hälsar
Eva
Jag förstår att saknaden är stor. Även om bilden inte är tekniskt perfekt, så innehåller den en känsla som är bra mycket viktigare. Jag tycker den är riktigt fin! Förresten är många av historiens mest berömda bilder inte heller tekniskt perfekta. Jag tycker ibland att vi jagar för mycket perfektion jämfört att göra bilder som säger något.
Hälsningar, Bjarne
Svar från Evacent 2019-02-25 20:18
Tack för den fina kommentaren Bjarne!

Hälsar
Eva
Fint porträtt som gör sig utmärkt i svartvitt.
Svar från Evacent 2019-03-01 21:49
Tack så mycket Björn!

Hälsar
Eva