Alla dessa Ögonblick.

Skansen Mon Amor

Sitter och går igenom bildarkivet, och hittar bilderna jag tog på Skansen för åtta år sedan. Jag hade fått fototillstånd för att dokumentera interiörerna. Jag ville att bilderna skulle få en "gammaldags" känsla, från svunna tider i redigeringen. Sedan låg de bara där i ett par år, tills jag tog mig i kragen och gjorde ett bildspel av dem.  Det var fem år sedan. 

Jag har inte riktigt fått kläm på hur man gör för att lägga till video från youtube. Har gjort ett försök ovan.

Hej så länge! 

Inlagt 2018-10-28 10:12 | Läst 1659 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Fint och gammeldags stämning lyckades du bra med. Även att få med så at man kan se bildspelet direkt här utan att gå via Youtube, det har jag inte klarat av.
Svar från Evacent 2018-10-28 19:47
Tack Margareta! Det funkade till slut med att lägga upp bildspelet.

Hälsar
Eva
Jätte fina bilder, bra stämning också, grattis!
Svar från Evacent 2018-10-28 19:48
Tack så mycket Boguslaw!

Hälsar
Eva
Där prickade du in ljuset väldigt bra.
Svar från Evacent 2018-10-28 19:48
Tack Stefan!

Hälsar
Eva
Jag lyssnade och tittade igenom hela bildspelet. Mycket fint och samtidigt informativt, jag satt som nitad vid skärmen och återupplevde mycket och fick se en del som jag inte sett/tänkt på själv. Tack!

Som gravstenarna, jag kollade nu på Seglora/Skansen och fick reda på att de flyttats med kyrkan till Skansen men att där finns ingen egentlig grav.
Svar från Evacent 2018-10-28 19:50
Tack så mycket Måns! Vad roligt att du uppskattade bildspelet! :) Tack för upplysningen om gravstenarna. Jag visste inte att de flyttats med kyrkan. :)

Hälsar
Eva
Mycket fint bildreportage! LO
Svar från Evacent 2018-10-29 07:35
Tack så mycket LO!

Hälsar
Eva