Fotografering hellre än bra

Getinghonung 325/Sture har flyttat in

Han kom i söndags förmiddag. Det var inte lätt att få ta över Sture.

Det var en annons om att Sture sökte nytt hem. Priset var 100 kr, ett riktigt klipp för en kastrerad ung hankatt. Jag var lite tveksam katt eller inte katt. För- och nackdelar. Så jag ringde efter några dagar. Ägaren svarade och sa att jag haft tur. De skulle nämligen lämnat över katten till några, men när de kom dit hade de inte ens gått in med katten. Han ville inte gå in på varför. Men vid mitt samtal förstod jag att det var mycket viktigt var Sture hamnade. Nu skulle de på semester så jag fick ringa om två veckor igen. Ok, jag gjorde så. Då hade Sture varit i kattslagsmål så han var sydd. Jag fick vänta. Vi nästa samtal hade Sture återigen varit i kattslagsmål och var nu sydd i skinkan. Fick vänta en vecka till.

Jag fick många frågor om hur det var ordnat för Sture. Så när det bestämdes att han skulle komma, var jag osäker på om jag skulle bli godkänd.

Men Sture kom och jag blev godkänd. Han hade mycket grejer med sig och ett par A4-sidor nedskrivna om vad han tyckte om och inte osv. De brydde sig verkligen om Sture.

Sture ser ut som Pippis häst, vit med svarta prickar  tycker jag. En vän till mig sa att Sture ser ut som en ko, vit med svarta prickar.

Nu vill Sture helst av allt gå ut. Så i helgen blir det utgång för Sture.

Inlagt 2017-08-18 08:51 | Läst 1325 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Lycka till med din nya kompis. Det gläder mej att de var så noga med var katten hamnade och att du blev godkänd av såväl katt som de förra ägarna. Jag tycker han är stilig med sina prickar.
Hälsningar Lena
Tack för kommentaren. Kossor är ju också fina, så jag tycker det ok att han liknas vid en ko.
/ulla