Fotografering hellre än bra

Getinghonung 451/Julstjärnor

Jag köpte två julstjärnor till första advent. Var tveksam till om jag skulle köpa julstjärnorna så långt innan jul, vet ju att de sällan överlever en längre tid hos mig. Men gjorde det i alla fall. Fick ingående info om hur de skulle skötas. Jag var noga med att följa skötselanvisningarna.  De överlevde jul utan att tappa ett enda blad. Nu vill jag byta ut blommorna, men jag har svårt att kasta blommor som är fina. Och dessa stjärnor lever, blommar och är vackra. Men jag är så trött på dessa blommor nu. Jag sköter dom inte alls, kan nog säga att jag nästan missköter växterna, tror dock att en av dem tappat ett blad. De har alltså levt från första advent till mars månad. 

De kanske överlever till nästa jul.

Inlagt 2021-02-28 08:44 | Läst 719 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Hade en röd för flera år sen som överlevde och blev mer som en buske efter 5 år, sen dog den till sist, troligen för att det blev för kallt för den där den stod nära balkongdörren som ibland var öppen lite även på vintern. Hade ingen annan plats för den.. Trevligt ändå!
Hälsn!
Svar från ULLABERT 2021-03-01 08:19
Fem år är alldeles för länge. Jag har en altandörr, får testa att flytta blommorna.
/Ulla
:). Jag har blivit förbjuden för frun att köpa julstjärnor för hon vill inte ha någon jul efter nyår och de vi hade tidigare hade inte förstånd nog att ge upp i tid. Tror faktiskt vi något år hade julstjärna till midsommar och det var sista året
Svar från ULLABERT 2021-03-01 08:21
Till midsommar är för länge. Du har en förståndig fru.
/Ulla