Fotografering hellre än bra

Getinghonung 131/Olika faser

Jag hade precis skrivit ut ett dokument, som jag skulle hämta i skrivaren på jobbet. Samtidigt kom en av tjejerna förbi, hon ska bli tvillingmamma inom kort. Vi småpratade, om barn och framtid. Hon skulle vara ledig och var lite orolig hur hon skulle orka både med de två nya liven och en livlig treåring hemma. Hon hade dessutom dåliga blodvärden så hon var trött och hängig. Jag såg ju att hon var blek om nosen.

Efter lite småprat om ditten och datten så gick hon vidare för att hämta treåringen på dagis och fortsätta med sitt.

Själv tog jag mina papper ur skrivaren, ”Livsarkivet”. Livet består av olika faser. Jag har redan varit i hennes fas. Nu väntar en annan fas på mig. Nu ska jag fylla i det vita arkivet, inte för min skull, utan för mina söners skull. Det är ok.


Inlagt 2016-02-06 23:04 | Läst 930 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?