Fotografering hellre än bra

Getinghonung 285/Var kan jag överklaga?

Har varit hos doktorn. Efter tag tittar jag i mina journalanteckningar på nätet och där står att 64-årig gammal kvinna sökt vård. Min första tanke är "Dom har förväxlat mig med någon annan", "dom har skrivit fel". Det allra värsta är att jag i några ögonblick tror att dom gjort fel. Men jag inser sen att det är jag. Dom har inte gjort fel. Sen blir jag irriterad och frustrerad. Om kvinnan varit 23 år är jag övertygad om att de hade skrivit att en  23-årig kvinna sökte vård. Till och med om kvinnan varit 50 år hade det stått 50-årig kvinna. Inget om gammal.

Var kan man överklaga detta? Är inte detta åldersdiskriminering?

Googlade på synonymer, fick fram nedanstående och inget av dem passar på mig om jag får säga det själv. Tvärtom 

ålderstigen, med hög ålder, till åren kommen, åldrad; utlevad, kraftlös, orkeslös; utsliten, förlegad, föråldrad, ålderdomlig, otidsenlig, mossig, mossbelupen, mångårig, möglig

Och jag vet att jag absolut inte är möglig.

Dags att sätta sig på ljugarbänken, det finns en i sten i Berga. Behöver nog änglavakt också.

Inlagt 2019-02-19 17:10 | Läst 893 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Kul (?), men det är nog inte så bra att vara för 'lättkränkt'.. Själv tycker jag att jag de senaste 10 åren har åldrats 20 år.. så för mig får nån läkare gärna skriva 'gammal' i journalerna.. även om jag är yngre än dig..
Hälsn!
Svar från ULLABERT 2019-02-19 21:54
Nej, känner mig inte kränkt. Men ungdom hyllas, jag tycker att alla har lika värde.
Varje tid har sin tjusning.
/Ulla
Det kommer smygande det här med att åren adderar sig. Själv ser jag inte i min journal, det finns bättre läsning. Men visst behöver vi vår skyddsängel!
Svar från ULLABERT 2019-02-19 21:55
Bra råd att strunta i journalläsning.
Tack Ulla
Tycker att det var värst innan man passerat 70 och tagit sig in i medelåldern. Använder numer Hasse Alfredsons replik "Rör du mig så dör jag, jag är så vansinnigt gammal" och det funkar nästan jämt när någon försöker fösa undan mig bara för att jag smitit före i kön till kassan...

Snygg ljugarbänk!
Svar från ULLABERT 2019-02-20 08:17
Härligt att höra att du försöker smita före i kön.
/Ulla
Årsrik är ordet Riksdagens Barbro Westerholm lyckades använda många gånger i en radiointervju häromdan. Erfarenhet, överblick, i bästa fall visdom följer med åren.
Svar från ULLABERT 2019-02-20 08:16
Årsrik är ett bra ord. Sen får man hoppas att det andra du nämner bara följer med.
/ulla