Fotografering hellre än bra

Getinghonung 33/Liten loppa

Det är verkligen kul att fotografera. Men ännu roligare när man kommer hem och kollar i datorn. Något som fascinerar mig är när man fotat t ex en blomma och när man kommer hem ser man i datorn att det finns en liten spindel eller en liten fluga eller som här en liten "loppa" längst ner på den vita kulan. Det pirrar liksom när jag får se att nu sitter det ett småkryp där IGEN! Och jag hade ingen aning om det lilla livet när jag kröp nära, nära inpå och fotade.

Och här sitter en fluga som säkert skrattar när den ser vad jag håller på med........

Inlagt 2014-11-24 19:43 | Läst 1054 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Javisst är det härligt med dessa små varelser som man knappt ser när man kryper omkring där i buskar och snår!
Ha det så bra idag!
Svar från ULLABERT 2014-11-26 16:29
Tack, ha det bra själv.
/Ulla