Fotografering hellre än bra

Getinghonung 343/Flaklåset

Jag har en bekant som bor på landet. Han blev utsatt för inbrott, det var många turer. Det började med att hans anmälan missades att registreras, det var fler missförstånd.  Polisen var inte speciellt intressera av brottet. Det slutade med att det stod en falskskyltad bil med kärra utanför hans gård. Det kom lite konstiga människor förbi, kanske "vänner" till bilägaren.

En morgon såg han  att det låg två flaklås i kärran. Sur som han var på vad som hänt och hur det hanterats tog han låsen och skruvade på dom på en väns flak.

Men sen upptäckte han att det var hans egna flaklås som stulits och lagts i kärran. Han hade gett bort sina egna flaklås. Jag vet inte vad för sensmoral man kan dra av detta. Men jag fick mig ett gott skratt. Min bekant bjöd på det.

Inlagt 2018-07-19 08:05 | Läst 687 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?