Fotografering hellre än bra

Getinghonung 345/Tomten glömde

Känns lite tidigt att skriva om tomten. Men min kaffebryggare sjunger på sista versen. Jag beklagade mig över detta för min son. Jag måste bestämma vad jag ska ha, elbryggare, perkulator, märke osv. Puust. Då sa min son att du kan väl vänta tills tomten kommer. Åh, tänkte jag så bra jag får en kaffebryggare av min son i julklapp. Så jag la ner researchen. Träffade min son för nån vecka sen och vi skulle ha kaffe. Jag sa att jag var tveksam om kaffebryggaren verkligen skulle hålla ända fram till jul. Min son tittade storögt på mig och sa du kan väl köpa nu. Men tomten sa ju.................. Den tomten hade inget minne av detta, tyvärr. Så nu får jag starta upp researchen och skaffa en bryggare av nåt slag.

Inlagt 2019-11-13 09:09 | Läst 656 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Jag gillar denna

https://www.elgiganten.se/product/hem-och-hushall/kaffemaskin-och-espresso/kaffebryggare/HD7546/philips-cafe-gaia-kaffebryggare-hd7546

har tre stycken nu i olika hem och stugor, fördelen är att den håller kaffet varmt länge när den brygger direkt ner i termokannan. Sedan finns det kanske andra som ger bättre kaffe med kapselkaffe och liknade, men om man ser till elbryggare så
Svar från ULLABERT 2019-11-15 09:45
Tack för tipset. Så bra att få hjälp med researchen.
Ulla
Kan rekommendera Moccamaster! Den fixar nog alla tomtar!
Svar från ULLABERT 2019-11-15 09:47
Tack för tipset. Lite högt pris får se vad tomten säger.
Ulla
Kan verkligen rekommendera Perkulator!
/Stephen
Svar från ULLABERT 2019-11-15 09:47
Tack för tipset. Lutar just nu mot en perkulator.
Ulla