Fotografering hellre än bra

Getinghonung 346/En död pixel

Jag går en fotokurs, igen. Tycker att alltid lär man sig nåt och så träffar man människor som också gillar foto. Den här kursen har inriktning på teknik, vilket jag är mer än usel på.

Vid sista mötet skulle vi kolla damm på utrustningen och hur man hanterar det. Min kamera var tack lov helt ok. Men en av kursdeltagarna hade något på sitt objektiv. Diagnosen blev en död pixel. Hade ingen aning om att pixlar kunde dö. Nu verkade det inte vara något allvarligt, objektivet/kameran lever vidare. Vad jag förstår är det gott om pixlar i världen. Men man lär sig alltid något när man går en kurs.

Bjuder på en bild där alla pixlar lever.

Inlagt 2019-11-16 08:46 | Läst 663 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Riktig höstkänsla i den här bilden. Fukten syns verkligen! Jag blir inte riktigt klok på vad det är för "kula" som ligger på lövet, men fint är det! Placerat eller inte, en bra bild blev det.
Hälsningar, Bjarne
Svar från ULLABERT 2019-11-17 19:43
Tack. Jag tror det är ett galläpple, som orsakas av en stekel.
Ulla