Fotografering hellre än bra

Getinghonung 351/Efter soluppgång

Jag och en kompis skulle hitta på något roligt. Vi pratade om vad vi skulle kunna göra och sen bestämde vi en dag. Jag tycker nog att jag är ganska så strukturerad så jag ville ju gärna veta när hon tänkte dyka upp hos mig. Vill ju inte gå i morgonrock när hon kommer. Ibland vet jag inte varför man pratar runt omkring istället för att fråga rent ut. Till slut fick jag i alla fråga om hur dags hon tyckte vi kunde ses. Och då fick jag svaret "Jag kommer efter soluppgången". Det var ett helt underbart svar, det är ju så jag vill leva vakna när det är ljust, sova när det är mörkt. Hade hon svarat jag kommer kl 08:23, så trist. Så hon om efter soluppgången, perfekt. Svanen har jag fotograferat idag efter soluppgången.

Inlagt 2019-12-16 11:31 | Läst 315 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver