Fotografering hellre än bra

Getinghonung 364/Dragöglan

Jag fick en tid av verkstaden för min bil, pärlan, för att reparera skadan efter att blivit påkörd. Strax efteråt fick jag ett brev om att en dragögla skulle bytas ut, gratis. Vilken tur att jag fick besked om det nu, när pärlan ändå skulle lämnas in på verkstaden. Jag ringde verkstaden och frågade om vi kunde slå två flugor i en smäll. Javisst, fick jag som svar vi byter ut dragöglan. Glad i hågen åkte jag till verkstaden, men tyvärr dragöglan kunde inte bytas ut då de inte fått hem den. Synd, inget att göra åt. 

Tillbaka till verkstaden för att hämta hem pärlan. Och tänk, dragöglan var utbytt. Har ni skrivit in det i serviceboken? Jajamän, klart. Blev lite misstrogen, kollade i serviceboken.  Ingen notering. In till verkstaden igen och påtalade att det jajamän inte var inskrivet. Efter lite diskussion fram och tillbaka kom verkstaden fram till att detta skrivs inte in i serviceboken, utan det finns i verkstadens system. Jag sa att om jag vill sälja bilen är det ju bra att kunna visa att det är gjort, och en eventuell köpare kan ju inte kolla i verkstadens system. Efter mer diskussion fram och tillbaka kom verkstaden fram till att de kunde skriva ut en blankett som visade att dragöglan var utbytt, den blanketten kunde läggas i serviceboken. Bra, då gör vi så. Nej, tyvärr datasystemet kunde inte skriva ut, det behövdes en vecka för det. Du får komma förbi om en vecka. Det är bara det att jag har fem mil till verkstaden.

Jag föreslog att de skulle skicka blanketten till mig per post. Det gick bra. Puuust efter många turer var dragöglan utbytt och nu efter en vecka har jag papper på det. Många turer och diskussioner för att byta en dragögla. Tur att man har tålamod. 

Före

Efter

snyggt

Inlagt 2018-10-20 09:26 | Läst 849 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver