Fotografering hellre än bra

Getinghonung 370/Ett litet steg i taget

Jag har varit på en föreläsning om att lyfta sig själv. Jag fascineras av människor som brinner för det de missionerar om. Och jag blir alltid lyft, ett tag, sen bleknar det tyvärr.

När jag satt i salen och han började pratade så var det som han talade direkt till mig. Han ritade en ring och sa att här är ditt liv nu och sen ritade han ytterligare en ring längre bort och sa det här är livet du tror att du vill ha. Mellan ringarna är det ett glapp. Du får arbeta för att ta dig till ringen du vill ha, men alla har inte kapacitet för att arbeta sig dit. Men man ska inte ge upp man kan skaffa sig kapacitet genom att ta små steg i taget. Bra, inget är omöjligt.

Jag har också för inte så länge sedan varit på en föreläsning av en fotograf som bestigit Kilimanjaro. Han visade jättefina bilder och pratade sig varm för att bestiga Kilimanjaro. Jag kände att det var kört för mig. Är inte i topptrim, dålig ork och har ett antal kilo för mycket, synd.
Men så läste jag kort därefter om en dam, 73 år, som bestigit Kilimanjaro. Men glappet  mellan min ring nu och ringen som vill bestiga Kilimanjaro är stor, min kapacitet är inte bra. Men tillfälligheterna är ibland något man kan fundera över. Jag hamnade på en hälsomässa där personal från ett gym hävdade att de kunde hjälpa till med allt bara man hade ett mål. Då sa jag det här om att bestiga Kilimanjaro (sikta mot stjärnorna). Instruktören var hurtig och sa att det gick nog att få till. Sen tittade han på mig med granskande ögon och sa; du ska kanske börja med att bestiga Kebnekajse. Då tänkte jag ett litet steg i taget, eller?

Det här är ju också lite uppför..........

Inlagt 2018-11-11 22:02 | Läst 1146 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Kevershäll har fått ett utsiktstorn så där kommer du nog upp i 70 m, de'ru!

Gillar bilden!
Svar från ULLABERT 2018-11-16 21:16
Låter som om Kevershäll är mer lagom för mig.
/Ulla