Fotografering hellre än bra

Getinghonung 399/Vem är min bästa vän?

Kameran är en av mina vänner. Men nu på sommarhalvåret har den fått en stark konkurrent, cykeln. Jag använder cykeln dagligen. Långa turer, korta turer, till affären eller nu snart till blåbärsskogen. Oftast är både kameran och cykeln med. 

Jag har en kompis som föreslog att vi skulle cykla mellan vingårdar i Tyskland. Redan vid förslaget förstod jag att här måste det styras upp, ingen av oss har toppkondition eller ork. Så efter att ha pratat om backar och annat så kom vi överens om att cykla på Bornholm. Vi började planeringen i början av året,  på våren kom vi fram till att det nog var för blåsigt att cykla på Bornholm, men Öland skulle vi nog klara av. Vi har ännu inte kommit iväg på någon cykeltur, men planeringen är ju halva nöjet. 

Men många cyklar har jag fotograferat, de ger mig en feal good-känsla. Den första bilden är den senaste fotade cykeln, en för mig "midsommarcykel".

Inlagt 2020-07-06 10:00 | Läst 307 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver