Fotografering hellre än bra

Getinghonung 422/Inspiration

Inspiration kommer och går. Just nu har den gått från mig. Har försökt vidga min vyer med ett par utflykter. Utflykterna var trevliga men hittade ingen inspiration. Fick tips att prova med t ex en ram. Jag försökte men jag klickade inte med att avvända ram, ser bara konstigt ut.

Letar efter fler tips på hur inspiration kan hittas, under tiden får jag vänta, vänta och vänta.  

Inlagt 2020-10-03 07:41 | Läst 375 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Nu skäms jag lite. Läser dina inlägg och får massor med inspiration av dig men är dålig på att kommentera.

Är t ex PG att gå runt sjön vid Målilla bara vädret blir som jag vill ha det. Letar efter svamp när jag är ute och de står ju stilla i det alltmer dåliga ljuset.

Om jag skulle förändra något när det gäller de fina bilder du tar så skulle jag försöka hålla kameran lägre för ett annat perspektiv. En stor KarlJohan snett underifrån med en talltopp och himmel i bakgrunden kanske kan vara något...

Må gott!
Svar från ULLABERT 2020-10-05 19:51
Tack för tipset och hoppas du får en bra tur i Målilla.
/Ulla
Tycker det är en kul ide och här har du något på gång..Skulle själv gått närmare och inte ha för mycket utanför ramen som stör blicken..Den första är inte dum alls..
Mvh/Gunte..
Svar från ULLABERT 2020-10-05 19:53
Jag får göra fler försök.
/Ulla