Fotografering hellre än bra

Getinghonung 450/Loppis

Jag har varit på loppis. Jag har alltid varit en loppismänniska. Nu har allt fler upptäckt loppis. Tidigare var jag inte alltid öppen med att jag varit på loppis, för då kunde man få ett leende som antydde att man var, ja kanske lite "underlig". Numera blir man sedd som en person som rädd om vår jord och återvinner. Tyvärr har detta gjort att priserna gått upp, det är inte längre loppispriser. 

Eftersom jag har tyska kusiner bruka jag hålla utkik efter "älggrejer", som jag har som presenter när de kommer på besök. De älskar älgar i alla former. Idag såg jag en älg som hade passat, men priset var 30 k. Jag betalar inte det.

Det fanns massor av fina koppar, men vem dricker i koppar numera, det är mugg som gäller.

Tidigare såg jag saker som jag kunde koppla till mitt föräldrahem, någon sak som min mamma hade. Det som är skrämmande är att jag numera ser saker på loppis som finns hemma hos mig. Och de grejerna har jag inte köpt på loppis. Jag vill helst inte göra en analys av vad det beror på att mina saker numera finns att fynda på loppis.

Inlagt 2021-02-27 09:11 | Läst 239 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver