Fotografering hellre än bra

Getinghonung 459/Hemmablind

Gick genom stan (Kalmar) med min kamera och en fotokompis. Var sugen på att fota, men visste inte vad jag hade lust att fota. Så fick jag se en silverfärgad figur i ett träd.  Så fint sa jag till min kompis, det måste vara nytt? Nej, sa hon den har funnits i många år. Jag har gått förbi där mer än en gång och aldrig sett figuren tidigare. Den heter visst "Stilla rörelse". Förstår inte hur jag missat den i alla år. Men som man säger bättre sent än aldrig. 

Figuren som är som en krok har jag sett tidigare, fyndigt utförande tycker jag.

Stubben var nåt nytt för mig.

Inlagt 2021-03-25 07:26 | Läst 337 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Det där med hemmablind stämmer! Man ser det hjärnan tycker är relevant, en oroande rörelse i ögonvrån och man kollar direkt, men sånt som inte rör sig kan passera oanmält.

Nu blev det bra sett och bra fotat!
Svar från ULLABERT 2021-03-26 06:53
Det stämmer precis vad du skriver. Det verkar också som de flesta fungerar så här.
/Ulla