Fotografering hellre än bra

Getinghonung 483/I min trädgård

Det mesta i min trädgård är i miniformat ännu.  Det enda som är jättestort är mina rabarber. Kan nästan tro att de är genmanipulerade. Övriga plantor lever en tynande tillvaro. Hoppas på att det kommer nog att bli större om det får tid på sig. Grönkålsplantorna finns det inget hopp för den är helt försvunnen.

Liten gurkplanta. Är mycket osäker på om det kommer att bli någon skörd på denna i år.

För salladen och persiljan har jag visst hopp om en skörd.

Inlagt 2021-06-16 08:26 | Läst 210 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Det kommer nog om de får lite vatten och lugn och ro, som jag brukar säga till frun som daltar väldigt mycket med plantorna :)
Svar från ULLABERT 2021-06-18 15:09
Vatten är kanske en bra lösning.
/Ulla
Det är inte försent att trycka ner några frön i backen om du t ex vill ha mer sallad. Grönkålsplantor brukar de sälja på typ Plantagen i små lådor. Gurkan kan nog ta sej och persiljan absolut. Jag har en del grönsaker som jag kan skörda redan nu men min rabarber är faktiskt ynklig. Jag har dock fått en frodig "bondrabarber" från en granne så förhoppningsvis har jag en större nästa år.
Hälsningar Lena
Svar från ULLABERT 2021-06-18 15:08
Får glädja mig åt mina stora rabarber. Det verkar som om det är ett år väldigt gynnsamt för just rabarber.
/Ulla