Fotografering hellre än bra

Getinghonung 515/En bra dag

Vaknade till en dag med strålande sol men en aning blåsigt. Pratade med mig själv om vart dagens promenad borde gå. Kom fram till en runda som jag inte går men ett par gånger om året. Tog bilen och kom snart fram till parkeringen. Men möttes av ett gäng ungdjur. Vi stod occh tittade på varandra ett tag. De såg visserligen bara nyfikna ut men jag litar inte på ungdjur. Så jag vände hemåt. 

När jag kom hem hade inspirationen och lusten försvunnit så fick jag diskutera med mig själv igen och övertala mig själv att jag behövde både frisk luft och röra på mig. Jag ville fotografera de fina höstfärgerna. Även om man tror att hösten ska vara länge så vet jag att hux flux är de vackra fägerna borta. Och man står där och undrar vad som hände och vart tog det vackra färgerna vägen.

Det blev en promenad i närområdet. Även där fanns det kossor. 

Kossorna pysslade om varandra.

Jag fick också sällskap av fler som var ute i det fina vädret och som pysslade om kossorna.

Men jag fick även lite höst.

Inlagt 2021-10-17 09:49 | Läst 623 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
En bra dag behöver inte innehålla så mycket. Jag har haft en liknande söndag men jag fick rensa färdigt svampen jag plockade i går innan det blev någon promenad. Jag gillar den där rufsiga kalven. Antar att du inte behövde gå in till dessa. Det är väldigt höstlikt nu även om jag har några sommarblommor som vägrar ge upp.
Hälsningar Lena
Jo men du fick ju några fina höstbilder utan kossor, va fint. Jag är heller ingen vän av kossor