Fotografering hellre än bra

Getinghonung 524/Rapport från fågelrestaurangen

Det är dåligt med besök i min fågelrestaurang. Vintern är mild så jag antar att fåglarna lätt hittar mat. Mest blåmesar och talgoxar som kommer. Idag kom dock herr koltrast och även fru koltrast. Men frugan ratade mina frö och försåg sig med egna röda bär.  

Inlagt 2022-01-28 18:57 | Läst 304 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Vi har förvånansvärt bra fart i restaurangen och jag såg idag att domherrarna är på gång. Både herr och fru. Jag kunde dock inte passa på dem med kameran för jag hade bara en kortare lunchpaus. VI har också grönfink, grönsiska, steglits, blåmes, talgoxe, svartmes, koltrast, stjärtmes, större hackspett, björktrast och enstaka rödhake. Fin bild på fru koltrast i solen.
Hälsningar Lena
Svar från ULLABERT 2022-01-30 21:15
Härligt med så många olika fåglar.
/Ulla