Fotografering hellre än bra

Getinghonung 9/Fantastiska människor

Jag tycker det är fantastisk med dessa människor som i det tysta verkar för en bättre tillvaro.

I Mönsterås har vi en man som varje år sår en hel åker med solrosor. På hösten blir det sen självplockning och man får betala vad man känner för. Alla pengar som kommer in skänker han sen till Hjärt- och lungfonden. Han till och med skriver en liten notis om att man ska vara försiktig med knivarna.

Så i helgen har jag varit och plockat dessa otroliga, soliga blommor. Inte utan att jag känner mig delaktig när jag betalar för mina blommor.

Ett helt fält, otroligt vackert.

Och här hamnar pengarna innan de skänks för att göra nytta.

Inlagt 2014-08-31 18:55 | Läst 1064 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Vilken underbar människa! Tack för att du förmedlar detta till oss andra:)
Svar från ULLABERT 2014-09-03 21:13
Man kan nog säga att det är en vardagshjälte.
/Ulla