Tankar om livet naturen.

Agnes och August.

Den gångna helgen var vi på besök hos goda vänner utanför Ödeshög och där träffade vi Agnes och August. Agnes var den som tålde mest störning. Hon kom så nära som två meter så länge det fanns en glasruta mellan oss. På söndagen fick jag äran att gå ut och mata dem så efter instruktioner med maten i två portioner med ett smackande läte över läpparna gav jag mig ut. Jag hade ju tidigare sett på hur frun i huset utförde sysslan med Rådjuren en bit därifrån. Maten kom på plats medan jag ser på hur Rådjuren flyr och resten av dagen ser jag inte en skymt av de två.

#3295713August visade upp sig så länge jag höll mig inomhus.

#3295712Jag får nog försöka hålla mig till mina bevingade vänner.

#3247472

Inlagt 2015-02-08 22:37 | Läst 2809 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Vackra närstudier på de fina rådjuren! MVH Yvonne
Tack Yvonne! Det var en upplevelse att kunna få dem så nära, även om det var en fönsteruta emellan oss.

Hälsningar Carl-Erik Isaksson.