Tankar om livet naturen.

Första hjälpen!

Jag höll som bäst på att fota småfåglar när det smäller till i köksfönstret. En blåmes har flugit in i rutan trots att vi har verkställt flera åtgärder så det inte ska hända.

Han ligger på marken nedanför totalt utslagen. Jag tar varsamt upp honom, värmer och pratar med honom. Hoppet finns att han ska återvända till det fria. Många minuter tickar i väg innan han är återställd.

Efter att vi har tittat på varandra ett tag så beslutar han att återvända till sin värld. 

Inlagt 2015-12-17 15:46 | Läst 3846 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Vad fint! Det ser ut som det gick bra för den där Blåmesen! Har varit med om samma med en Spillkråka en gång för längesedan, en sådan borde vara bra stötskyddad med tanke på hur dom håller på och hackar.. Den fick vila ett par timmar i en mörk kartong, men flög sedan iväg till synes oskadad, kändes bra!
Hälsn!
Der var han heldig, at der var en kompetent person tilstede, som forstod hvordan man gør.
Du fik til gengæld nogle udsædvanlig flotte billeder for din hjælpsomhed og omsorg.
Mange venlige hilsener fra Erik
En liten historia som gör en varm i hjärtat. De hämtar sej ofta från den sortens smällar och med lite värme gick det kanske bättre. Fina bilder fick du också.
Hälsningar Lena
Kul att den klarade sig. Har varit med om det många gånger. Nu ser det ut som den inte var så mycket skadad men det kan vara bra att göra som Jan säger. Låta den vila ut i en mörk kartong. Det häftigaste och märkligast är nog en orrtupp som flög in i ett fönster i den stuga jag brukar var vid i Jokkmokk. Den låg död på marken under fönstret.
Sten