Inget märkvärdigt, bara foton från mina fotopromenader och allmänt babbel

Cykelutflykt till Lindö och Marby (längs Bråviken)

Ja, som jag skrev i fågelidentifikationstråden så lämnade jag skogen för ett ögonblick och gav mig ut längs vattnet mellan Lindö och Marby (Bråviken). Det var roligt att spana lite efter andra fåglar än de jag sett i skogen. Tänk att det ska vara så roligt att se en vanlig mås helt plötsligt?

Innan jag började fota fåglar så lovade jag mig själv att inte bara lägga upp massa dåliga foton på olika fåglar, men nu när jag väl blivit intresserad så är det svårt att låta bli. Det är ju till 99% foton jag inte skulle skriva ut förstås, men ur dokumentationssynpunkt är det ändå roligt att ha fotona. Dag blir som en dagbok. Bilddagbok. Om några år kan jag bläddra igenom min Instagram och tänka "Ahh just ja, det var då jag tyckte det var så roligt att fota fåglar. Det var mysigt!". Det är i alla fall tanken.

Så, lite foton från dagens cykelutflykt då.

Bonusbild. När jag fick syn på den här lirarn så trodde jag det var en staty eller något. Den bara stod där helt stilla, men så rörde den på sig till sist. Solar han? Flexar han sina mäktiga vingar? :P Kul syn var det i alla fall! Försökte titta om han spanade efter något eller kände sig hotad, men det var ingenting i närheten. Min slutsats är att det är en riktig solglassare!

Inlagt 2021-09-27 19:21 | Läst 1491 ggr. | Permalink
Det är en skarv sist på bild. Torkar vingar å njuter.
Fnissar lite du skriver lite så som jag var med fåglar och fortfarande är för det mesta. Man kan alltid bli bättre på arter och komp osv
Svar från krisljungberg 2021-09-27 20:10
Haha det är ju så roligt ju! Men ibland blir det något fint foto också. :D Men man vågar ju inte vänta för länge! Helt plötsligt så blir dom rädda och drar, då har jag inte tid att stå och försöka få till snygga foton. :P