Inget märkvärdigt, bara foton från mina fotopromenader och allmänt babbel

Frostmacro

Gick en kortis i området med 105mm Z-macrot och tog lite frostiga macrofoton. Tyckte det blev rätt läckert efter lite pill i Lightroom också. Har dock märkt en sak med mig själv och det är att jag har oerhört svårt att vara objektiv när jag tittar på mina foton. Jag kan tycka att vissa foton är väldigt fräsiga, tills jag antingen ser ett foto som på riktigt är fräsigt eller flera månader senare när jag scrollar igenom akrivet och säger för mig själv "Hur fan tänkte jag här?".

Jag kanske inte borde tänka på det överhuvudtaget. Fota och ha kul! Det är väl det vi ska göra? Var stolt över vad du har gjort! Och så vidare... Nåväl. Här får ni några frostiga macrofoton från  dagens lilla promenix.

Inlagt 2021-12-01 15:42 | Läst 1956 ggr. | Permalink
Gillar den serien, det fanns mycket vackert där! Jag tror att gilla det man själv gör är en väldigt bra grundregel, det är för oss själva vi fotar i första hand. Att bilders betydelse och känsla ändras med tid tror jag är helt normalt, både vad gäller egna och andras Och åt båda hållen, det är många bilder jag först inte ser, men efter några dagar, en vecka eller en månad kan jag undra varför jag inte gjort något av den. Och så åt andra hållet, precis som du skriver. Hälsningar/ Björn
Svar från krisljungberg 2021-12-01 16:31
Tack så mycket! Ja du har säkert rätt. :D Får försöka ha en mer avslappnad inställning till fotograferandet.