Inget märkvärdigt, bara foton från mina fotopromenader och allmänt babbel

Fågelfoto i Vrinneviskogen

Som jag skrev i föregående inlägg så var gårdagens tur i Vrinneviskogen dedikerad till att se vad för slags fågelfoto jag kan få till med 70-300an. Även om det såklart inte är någon avancerad fågelskådning vi pratar om, så kommer det här objektivet definitivt ge mig lite mer variation i fotograferandet och det tycker jag är hur kul som helst! Här nedan kommer några favoriter tagna igår. Återigen, ingen direkt koll vad jag fotat. Fick med en nötväcka idag igen, så mycket vet jag! Dom verkar inte lika rädda för människor som många andra arter. Någon som delar den uppfattningen?

Avrundar med en ekorrbild från samma tillfälle igår. Tyckte den var lite mysig!

Inlagt 2021-08-31 08:46 | Läst 410 ggr. | Permalink