Inget märkvärdigt, bara foton från mina fotopromenader och allmänt babbel

Kvällspromenad runt Åbackarna

Som så många gånger förr  blev det en promenad runt Åbackarna här i Norrköping. Tjejen har köpt en liten, rosa kompaktkamera till sin 8-åriga dotter så nu blir det fota av! Kommentarer som "Det är faktiskt inte så svårt att fota" och "Den här bilden är perfekt" är inte sällsynta! Jag önskar jag delade hennes självförtroende. ;) Själv har jag nästan aldrig lyckats ta ett bra foto runt Åbackarna. I alla fall inte på själva strömmen, vattnet, vyn. Jag vet inte vad det är men jag lyckas aldrig! Men det är ju rätt gjort ändå så det är nog ingen som saknar den typen av foton. Som tur är finns det dock mycket annat man kan fota längs vägen. Så blev fallet även idag.

Inlagt 2021-08-31 21:45 | Läst 535 ggr. | Permalink