Inget märkvärdigt, bara foton från mina fotopromenader och allmänt babbel

Naturfoto i Vrinneviskogen med 70-300mm

Idag blev det av. Solsken, sådär lagom varmt och Nikkor AF-P 70-300/4.5-5.6E ED VR redo att användas! Jag måste säga att det levererar. 5000:- är ju alltid 5000:-, men givet alternativen så får man ändå säga att det är ett bra pris. Gedigen byggkvalitet, tillräcklig skärpa, till och med rätt fin bokeh ibland om du frågar mig. Silver-betyg på Cyberphoto gör den inte rättvisa!

Och så till fotona. Jag fotade massor med fåglar, men jag sparar de flesta av fotona till en post imorgon, annars blir det för mycket. Ja, ni som är fågelfotografer kommer garva åt mina försök till fågelfoto men ni får bara ta det! Jag är lite exalterad nämligen. ;D Nu ska jag bara lära mig vad alla heter, för jag är värdelös på namn och mitt minne är ungefär lika värdelöst har det visat sig. Jag tänker dock att jag har tid att lära mig sånt här så småningom!

Inlagt 2021-08-30 21:48 | Läst 429 ggr. | Permalink
Det ger fortfarande. Blåmes, gulsparv (denna är jag lite osäker på), större hackspett och gräsand