Inget märkvärdigt, bara foton från mina fotopromenader och allmänt babbel

Porträtt på vår lokala bäver

Vi har ju en ganska oskygg bäver här i Norrköping som gnager träd längs motala ström. Rätt ofta kan man se honom promenera mellan Åbackarna och Campus-vattnet. Det går nämligen inte att simma mellan platserna på grund av damm och vattenfall, så då är det till fots som gäller!

Idag hade jag turen att stöta på den när jag var på väg hem. Det hade hunnit mörkna lite så ljuset var inte på min sida, men blev lite fina foton ändå om jag får säga det själv.

Jag hoppas och tror att bävern inte blir alltför stressad. Den möter ju folk hela tiden då det är en trafikerad väg, så lite van är den nog vid det här laget. De flesta stannar ju upp och ger den lite utrymme, då lunkar den förbi.

Inlagt 2022-01-03 19:05 | Läst 453 ggr. | Permalink
Snyggt!

Ffa den första!

Go blick på bävern.

Daniel
Svar från krisljungberg 2022-01-04 15:48
Tack! Eller hur :D
Kul, fin serie. Bäver har jag ännu inte stött på
Svar från krisljungberg 2022-01-04 11:21
Har sett några gånger men aldrig haft bra läge för foto. Första gången jag får bevittna en av bäverns kända promenader dock. :D
Blev ju bra det här ...när tom bäver är söt som på första bilden
Kul!
Svar från krisljungberg 2022-01-04 15:48
Hur söt som helst! :D
Vad roligt!
Fina bilder blev det också.

Hälsningar jörgen
Svar från krisljungberg 2022-01-04 15:49
Det var det verkligen! Tack ska du ha. :)