Inget märkvärdigt, bara foton från mina fotopromenader och allmänt babbel

Skogspromenad i Vibergshultet

Idag blev det en väldigt härlig promenad i Vibergshultet med tjejen och hennes 8-åriga dotter. Det är en helt annan vibb när man är ute med barn. Lite mer liv och rörelse så att säga. ;) Jag fick lägga fågel- och ekorreskådningen åt sidan för att bara traska och ta in naturen. Det är också härligt såklart.

När vi satt oss för att äta på en slags häll mitt ute på ett fält så spanade jag in fyra stycken stora fåglar högt upp ovanför oss. Min lilla 70-300mm räckte inte långt för att få en tydlig bild ens för identifikation. Lite snabbt googlade och vi kom fram till att det skulle kunna vara havsörnar? Ja, jag har ingen aning alls. Men det var himla coolt hur som helst, även om man knappt såg dom! Jag lägger in ett foto längst ner i inlägget ifall någon expert råkar få syn på det och kan bekräfta eller berätta vad det är.

Men lite skogsfoto blev det i alla fall med 70-300an. Är fortsatt nöjd med objektivet, även om tankarna faktiskt vandrar mot ett Tamron 150-600 G2. Jag kommer behöva stilla nyfiken så småningom, men först krävs det lite sparande. ;)

Och här kommer mina mästerliga foton på vad vi tror är havsörnar. Vi såg fyra stycken flyga omkring ovanför oss. Vad det än var så var det ganska mäktigt att se!

Inlagt 2021-09-04 19:42 | Läst 731 ggr. | Permalink
Det tror jag iaf vänstra är havsörn som jag kan se ( är ingen expert 😁)
Härligt med naturen även om man bara visstas i den eller gör både och