Inget märkvärdigt, bara foton från mina fotopromenader och allmänt babbel

Utflykt till Norsholm med omnejd

Jag och en vän stack iväg till Norsholm med omnejd för att spana lite allt möjligt. Vi såg mycket, men det mesta fastnade tyvärr inte på bild! :D Vi skrämde iväg vad vi tror var två hornugglor, såg en grävling vid sitt gryt som snabbt stack in i det höga gräset och en räv på håll som gick upp på berget. Hann inte fota något av det sorgligt nog, haha. Såg även ett 15-tal korpar svepa fram och tillbaka men de är ju så enormt skygga alltid så inga bra fototillfällen, men det var ändå häftigt att se så många korpar på en gång. Jag har sett två stycken tillsammans en gång innan, men that's about it. Blev en del foton på småfåglar dock som blev fina. Mycket törnskator i omlopp, vilket var roligt då jag till att börja med aldrig sett en hona, och aldrig deras ungar. Här gick det inte ens att missa dom om man försökte!

Även mycket dovhjort på fälten.  Jag har väl kanske sett dovhjort någon enstaka gång tidigare, det är inte alls så vanligt som rådjur här i Norrköping, men här var det raka motsatsen och mer därtill. Fascinerande!

Inlagt 2022-07-17 11:08 | Läst 1126 ggr. | Permalink
Det var hur fint som helst! Särskilt stjärtmesen. Sen är det så med promenader med kameran, mycket som händer snabbt kommer aldrig med. Men vad gör det?
Svar från krisljungberg 2022-07-17 15:41
Tack så mycket!

Verkligen, det gör väl inget egentligen! Det var en jävligt härlig utflykt i alla fall. :D
Så vackert och med fin miljö. Gillar särskilt törnskatorna, de sista bilderna på stjärtmesen också riktigt fina
Svar från krisljungberg 2022-07-17 19:21
Stort tack Peter! Var lite mulet och mörkt ibland så vissa bilder är lite väl gryniga EGENTLIGEN, men fungerar sålänge man inte pixepeepar för mycket. ;D
Mycket fina fågelbilder.
Svar från krisljungberg 2022-07-17 22:28
Stort tack!