Bilder, och lite text, från min fotograf-vardag

Sur förlust

Kvartfinal 2 mellan IFK Vänersborg och Västerås SK i bandyslutspelet. VSK vann den första matchen hemma och nu var det dags för retur i Vänersborg. En mycket jämn match som kunde slutat hur som helst, men VSK vann tillslut med 4-3. 

Inlagt 2016-02-24 14:55 | Läst 8169 ggr. | Permalink

"Snygga bilder. Kul med sportfoto i bloggen. Gillar att du tagit en del tajta bilden med tydliga ansiktsuttyck. Vad kör du för kamera och glugg för bandy?"


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Snygga bilder. Kul med sportfoto i bloggen. Gillar att du tagit en del tajta bilden med tydliga ansiktsuttyck. Vad kör du för kamera och glugg för bandy?
Svar från lamotte 2016-02-24 18:39
Ja det blir lite roligare att blanda upp bilderna med lite olika typer av bilder. Jag har en 5D III och ett 400 2,8. Ger fin oskärpa i bakgrunden :)
Du har en härlig krispighet och skärpa i dina bilder. Jag såg bilder du tagit på hockey på ditt instagram och de höll samma kvalitet. Är det bra ljusförhållanden för bandy inomhus? Vad har du för inställningar när du fotar bandy och hockey? Själv var jag i Mölndal förra året och där var det kass ljus som mest kändes som gula motorvägslampor. Med vänlig hälsning, //Peter
Svar från lamotte 2016-02-27 20:14
Bandyn är helt ok, här i Trollhättan/Vänersborg har de hallar och här brukar inställningarna 1/1000s på f2,8 och iso3200. Hockey är värre här, jag tror det var knappt 2 steg mörkare, men det bruset syns ju inte så mycket när de skalas ner för webben. Det viktigaste i ishallar är ju att sätta vitbalansen rätt, det gör grymt mycket för känslan i bilden.
/Sebastian