Vardagsbilder

Jag promenerar ofta med min hund runt omgivningarna där jag bor (och ibland på annat håll också förstås). För att ha något att roa mig med brukar jag bära en kamera med mig och fotografera allt som av någon anledning intresserar mig. Avsikten med den här bloggen är att visa några av dessa bilder (och filosofera lite grann).

Långpromenad

Ibland blir hundpromenaden lite längre. Att promenaderna inte alltid är längre beror på dagsformen hos husse och matte men framför på att hunden ifråga, ryska gatukorsningen Daisy, bara är elva månader gammal och ännu inte ska promenera för mycket och för länge. 

Igår blev det i alla fall en lite längre promenad. Eftersom vi håller till i Tyresö så innebär en längre promenad nästan alltid att man hamnar ute i naturen. Detta innebär att det som fotograferas också blir lite "naturligare". Som den här bilden t ex:

Eller den här:

Men en del vardagsbilder blev det ju förstås också på vägen till och från naturen. Den här lyktstolpen har fått en fin tröja av någon som tyckte den såg frusen ut. Tröjor finns på flera stolpar i området men budskapet har jag bara hittat på den här.

Postat 2020-05-07 13:49 | Läst 1057 ggr. | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera