Tankar och funderingar om livet och bilderna. Thoughts and reflections on life and pictures.

Längtar efter sommaren .....tror jag!

När jag var ute på julturné - åkte mellan Falkenberg, Närke, Småland och Falkenberg - längtade jag till sommarens ljus. Lämnade Närke i solsken. På med solbrillor. Dimman blev allt tätare och väldigt vad mörkt det blev, tills jag kom på att jag hade solbrillorna på. Något ljusare blev det men dimman låg tät resten av vägen till Småland - solen syntes inte och temperaturen var -2°C. Landskapet var i och för sig fint att betrakta och i Småland såg det ut så här:

Väl hemma i Falkenberg igen öppnade jag "Mina bilder" och fick fram en härlig bild över Ätran (fotad med Sony Cybershot DSC-W17 i aug 2008) och längtan efter sommaren blev ännu större.

Laxfiske i Ätran sommaren 2008.

Jag tänkte även tillbaka på sommarens fantastiska resa till Wien (juli 2008) och då letade jag fram en "utsikt-från-hotellfönster-bild", en av mina (o)vanor. Just som vi anlänt till hotellet i Wien pågick det en rock-konsert på Raimundtheater mitt över gatan. Och jag riktigt känner kvällsvärmen.

Vintern är fin med snö, rimfrost och dimma men sommarens ljuvliga minnen försvinner inte för det. Jag försöker tycka om vintern men jag tror nog att våren och sommaren vinner i längden. Vinterns mörker kan inte stå emot vårens ljus!

Men... jag ska försök passa på att ta lite snö- och rimfrostbilder och använda julklapps-stativet.

Inlagt 2008-12-28 21:38 | Läst 4170 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.Logga in för att kommentera