Bilder av olika slag.

Utsikter

Den 16 juni var vi på promenad ca 4 km uppåt lågfjället vid Holmajärvi som ligger efter vägen till Nikkaluokta. När vi kommer upp på lite höjd får vi en fin utsikt mot de verkliga högfjällen, vad jag tror Kårsatjåkka, men också ner mot byarna efter älvdalen. Och sen en tid har vi nu grönt. Fåglarna finns på plats som t.ex. Fjäll labben. Nu väntar vi bara på myggen!

Vindkraftverken nära Luossavaara vid Kiruna C.

Vandrarna

Kaalasjärvi och Fjällnäs byar

Saivorova by

Kebnekaise massivet


Inlagt 2018-06-20 15:22 | Läst 2188 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Ni har en otroligt vacker natur däruppe, en fröjd att scrolla bland dina bilder! Mkt snyggt, du har förvaltat vyerna på bästa sätt!/ Björn T
Tack Björn!
Man blir aldrig riktigt less på omgivningen, även om jag ibland kan tycka att sommaren är väl kort. Jag har nu sedan en tid en Canon 6D som jag håller på att lära mig. Känns som att dess filer är lättare att labba med.
Vackra bilder!
/MA
Svar från Mats Erikson 2018-06-20 23:25
Tack Mats!
Vad härligt! Jättefina bilder här! Men mygg och knott kan man vara utan.. Här har jag inte sett en mygg på de 18 år jag bott här..
Hälsn!
Svar från Mats Erikson 2018-06-20 23:31
Nu efter regnen lär de nog komma fram...
Får jag välja föredrar jag myggen.
Just denna dag blåste det så kyttigt att jag knappt kunde hålla kameran still. Ja, öppna vyer är är tacksamt för att ta vackra bilder. Vi har tur som har nära till.
Tack för din kommentar. Uppskattat!