Bilder av olika slag.

Dag som natt

...håller gruvan igång. Och nu börjar dagarna blir mer en direkt övergång från gryning till skymning. Solen höjer sig just över horisonten. Dagsljusbilden tagen ca 12:30, 29 nov.2019. Bilderna tagna med Canon SX50HS. Och det står ju klart, att så mycket att arbeta med har man inte. Men i alla fall, bättre några bilder än inga alls.

Nu tar jag paus två veckor med bildbloggande. Resa till storstaden och sen till Norge väntar. 

Inlagt 2019-11-29 14:49 | Läst 1183 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Du har fångat ett väldigt vackert ljus över gruvan! Här i Stockholm har vi varit inbäddade i ett grått töcken den senaste månaden. Ett ständigt närvarande duggregn har växlat med lite mer ihärdiga skurar, så kameran har vilat på hyllan länge nu.
Svar från Mats Erikson 2019-11-29 22:48
Tack Yvonne!
Vi har haft tur här uppe. Har det varit mulet en dag har nästa varit vacker. Jag anar ju av bloggbilder och kommentarer att det varit ganska tråkigt söderut. Som jag säkert skrivit tidigare är det ett mycket vackert ljus på dagen mellan december-februari då solen ligger under horisonten eller väldigt lågt och ger ett reflekterande sken från himmelen. Och på natten finns norrskenet.
Samma sak, men ändå inte ... Ett bra bildpar.
- hawk
Svar från Mats Erikson 2019-11-29 22:52
Tack Håkan,
den är underlig den där gruvan. Mina barn tycker den är vacker. Nå, jag vet inte jag. Men onekligen växer den på en över åren. Alltid vill jag ta någon bild. Inte bara översiktsbilder. Det finns mycket detaljer att hämta om jag sätter på teleobjektivet.