Bilder av olika slag.

Fikapaus är viktigt!

Några fikapauser hos  Fotostudion/K-E Foto. 

Inlagt 2017-11-21 21:54 | Läst 2012 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Så är det! En dag utan fika är ingen riktig dag.. snarare rena mörkret! Jättefina bilder, från en tid när DN var en 'stor' tidning.. det gillade jag!
Hälsn!
Kul att få titta på dessa gamla fina Rollieflexbilder. Fin stämning med nystruken duk och väl valt porslin. Gillar porträtten på väggen också.
Väldigt fina bilder från en tid där det fanns plats för alla i samhället, även en liten arbetsplats hade flera anställda, det fanns en trivsel o samhörighet som jag tror har gått förlorad, Med vänlig hälsning, LO
Håkan Eklund 2017-11-22 08:29
Ja, detta är nostalgi från den "gamla goda tiden". Underligt att allt idag skall vara storskaligt och opersonligt ...
- hawk
Jo, det var nog på sitt sätt en mer idyllisk tid, även om man nog inte ska romantisera den för mycket. Även då kunde det vara svårt att få ekonomin att gå ihop, men på något sätt lyckades mina föräldrar driva verksamheten ända till sin pension. Och jag tror inte de ångrade sitt val att öppna eget. Det blev några generationer Rättvikare fotograferade. På något sätt undrar jag om inte de första åren var de roligaste, då de fick bygga upp sin verksamhet. De var ju också unga, med all den kraft och framåtanda man har då,
Jättefina bilder. Fikastunden gillar jag särskilt. Den är så tydlig i sitr syfte. Berättelsen här sitter vi tillsammans och har det gott. Och har jobbat lite grann för det, dessutom.