Bilder av olika slag.

Kyrka i vinterskrud

...skulle det kunna stå på vykortet. Men som vädret var den dagen jag fotograferade återgavs detaljer i konstruktionen ganska väl.

Jag bifogar också en bild på Hjalmar Lundbohms grav i vad jag förmodar tidstypiskt utförande. Vi har ett liknande utförande av Vasamonumentet i Rättvik.

(Förstora gärna)

Inlagt 2019-02-05 22:17 | Läst 1083 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Strålande väder och bedövande vackra bilder! Ser ut att vara mest rimfrost, inte så mkt snö, men det kanske är en synvilla? Härligt att promenera en sån dag! Hälsningar/ Björn T
Svar från Mats Erikson 2019-02-06 09:12
Tack Björn, jo mycket fina dagar nästan konstant sen jag vet inte när.

Mycket rimfrost och inte så mycket snö, ja. Just rimfrosten tog fram mönstret mycket väl. Allt fotograferat med Tamron 28-75mm.

Det var en nytta/nöje promenad till köpcentret för att köpa fågelfrö. Fram och tillbaka 5km. Blev påmind om att 18kg fågelfrö på ryggen vägde just 18kg. Blev inte något fotograferat på hemvägen kan jag säga. Bra att komma ihåg inför kommande promenader på fjället...

Det verkar som vi har samma väder över 2/3 delar av Sverige just nu. Härligt med vinter men jag börjar bli less på temperaturerna under -18C.
/Mats
Vackert återigen! Sol och vit snö är det svårt att tröttna på.. Även vi har haft en del av den varan den sista tiden, senast idag.. det känns bra!
Hälsn!
Svar från Mats Erikson 2019-02-06 19:16
Tack Jan!
Ja, Sverige är otroligt vackert just nu. Det visar den här sidan eller om man tittar på de insända bilderna i Sverige idag. Just idag hade vi för omväxlings skulle bara -10C på dagen och det gick inte att motstå att åka ut på en långtur med skidorna. Imorgon är vi visst tillbaka i de vanliga gängorna igen.
/Mats