... bilder från här och nu och där och då...

Septembersemester del 7 - strandaktiviteter

Utan någon egentlig anledning är vi nu i Bibione i norra Italien. Det var väl mest väderleksprognosen, det lämpliga geografiska läget och berättelser från en gammal väns tidigare minnen av denna semesterort som ledde till att vi nu beslutade att tillbringa några dagar här. Det är en del av charmen med husbilsemester att kunna bryta vardagens inrutade leverne och ta dagen som den kommer och ta de beslut som känns rätt här och nu. Oftast blir det väldigt bra och man får uppleva oväntade saker.
Denna camping var trots lågsäsong fullbelagd framför allt av ungdomar. På stranden pågår kontinuerligt ett 20-tal olika motionspass under rubriken ”Beach Fitness”. Ett evenemang som på intet sätt skulle locka mig hit även om semesterns leverne kommer att tvinga mig till denna typ av aktiviteter senare i höst :)

Det är en märklig ljudupplevelse att gå mellan de olika arenornas volymkapabla högtalarsystem. Rytmerna är förhållandevis likartade och basgångarna och de vokala melodierna glider in i varandra och blir ett fascinerande ljudcollage.

Allt utstrålar energi, inte minst ledarna för de olika rörelserna. Vissa aktiviteter sker även i vatten

Förutom detta ”Beach Fitness Event” spelas även vollyboll, både oorganiserat och i tävlingsform. Guldfinalen spelades mellan Brasilien och Italien

Men det finns även utrymme för ett mer traditionellt strandliv. Det ska jag ägna mig åt i morgon.
 

nr 1

nr 2

nr 3

nr 4

nr 5

nr 6

nr 7

nr 8

nr 9

nr 10

nr 11

nr 12

nr 13

nr 14

Hej så länge ... // Mats

Inlagt 2014-09-13 21:14 | Läst 4101 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Där var det fart och fläkt. Perfekt att på semestern kunna förena nytta med nöje! =)
Fint fångat!
Ha det så bra!
Svar från Mats Andersson 2014-09-14 10:09
Tack Helene för din kommentar. Ha det gott // Mats