... bilder från här och nu och där och då...

Semesterbilder del 2

Onsdag 4 augusti:
Jag lyckades behålla mitt goda humör vid gränsen till Österrike trots diverse strul med GoBox:en (kvar från förra året) som man måste ha för att få åka på motorvägarna med en lite tyngre husbil  (ibland är det svårt att göra rätt). Utanför husbilens klimatanläggning är värmen mycket påträngande. Jag tar ogärna av mig jeansen i onödan :) men från och med nu är det shorts som gäller. På eftermiddagen stannade vi vid en camping i Innsbruck och njöt av Alptoppar både framför och bakom oss.

nr 1

nr 2

nr 3

Torsdag 5 augusti:
Vi rullar i nedförsbacke från Brennerpasset till Verona. Jag tyckte det var varmt redan i Österrike men söder om Alperna möts vi av en vägg av värme. När jag stack ut armen genom vindrutan kändes det som en varmluftsfläkt. Vi är nu på en camping i Chioggia vid Venedigs södra lagun. Husbilen står mitt emellan poolen och adriatiska havet, ca tio meter åt vardera hållet. Vi var snabba att testade båda  och det behövs definitivt inga badhandukar när man går upp. Jag njuter i fulla drag av att tycka att det är för varmt :) 

nr 4

nr 5

nr 6


nr 7

nr 8

nr 9

Just nu pågår diskussion om vi ska besöka Venedig i år igen! och i så fall hur många dagar ska vi ägna åt det? Jag är en hängiven Venedig-entusiast så jag vill inte vara så nära utan att göra ett besök. Vi får se hur det blir :) 


God natt … och hej så länge // Mats


Inlagt 2015-08-06 23:40 | Läst 1675 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Nostalgi få se bilder från Österrike där är så vackert
och spännande med alla pass och bergsmassiv.
Gun-Inger