... bilder från här och nu och där och då...

29 mars - dagens pizza

Med tanke på hur mycket jag gillar att baka pizza är det konstigt att jag inte lägger upp fler pizzabilder på bloggen:) Men här är dagens pizza! 

Klar för att stoppas in i ugnen

Åtta minuter senare

Hej så länge ... // Mats

Inlagt 2020-03-29 18:18 | Läst 2743 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Ser gott ut. Jag gjorde också pizza idag, men ”fuskade” något. Gör ibland pizza på tunnbröd Liba, det blir ett sprött skal och så fyller man på med det man har hemma.
Svar från Mats Andersson 2020-03-30 15:56
Tack Peter. Jag "fuskar" också ibland, gränsen mellan varm smörgås och pizza kan vara svårdefinierad :) Men helst bakar jag den på kalljäst deg som fått stå i kylskåp i ett par dygn. Ha det gott //Mats
Det ser riktigt gott ut! Du får gärna lägga ut fler pizzabilder. Är det små tomater? Det ser så tomma ut eller du kanske har tagit bort kärnorna?
Hälsningar Lena
Svar från Mats Andersson 2020-03-30 16:00
Tack Lena. Ja jag tar ut det mesta av kärnorna och vätskan ur de små tomaterna. Jag kan rekommendera att baka på kalljäst pizzadeg. Ha det gott // Mats
Det där såg däremot inte äckligt ut, jag hade gärna huggit in! 😀
Svar från Mats Andersson 2020-03-30 16:01
Tack Ragnar! Ha det gott // Mats