... bilder från här och nu och där och då...

7 september - bubblor i Slottskogen

Några fler bilder från gårdagens besök i Slottskogen tillsammans med barnbarnen. När vi kom till parkleken var luften full av svävande såpbubblor. En "bubbelkonstnär " skapade färggranna kaskader av såpbubblor till glädje för både barn, vuxna och fotografer :)

nr 1

nr 2

nr 3

nr 4

nr 5

nr 6

nr 7

nr 8

Hej så länge ... // Mats

Inlagt 2020-09-07 10:42 | Läst 1701 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Vilket tillfälle för en fotograf! Särskilt en fotograf med barnbarn och egen leklust! Förstår jag tekniken rätt, han har ett snöre eller någon slags (ull)tråd mellan pinnarna, så dränker han tråden i såpvatten och drar sen tråden genom luften med lagom hastighet? Det vore nästan värt att prova: Härliga lekfulla bilder, tack för dom! Hälsningar/ Björn
Svar från Mats Andersson 2020-09-08 21:50
Tack Björn! Bra beskrivning av hur det går till, det såg lätt ut men det krävs nog lite träning för att få till så stora vackra formationer. Ha det gott // Mats
Oj så läckert! Vilka häftiga formationer han fick till, mer än bara bubblor. Det där skulle jag gärna vilja se och fota.
Hälsningar Lena
Svar från Mats Andersson 2020-09-08 21:51
Tack Lena! Ja det var läckert att se och att fota. Ha det gott // Mats
Hej Mats.
En herlig serie af en ikke helt normal forestilling. Det var noget, der kunne få gang i både børn og voksne - og en hurtig fotograf - gillas.
Med mange venlige hilsener fra Erik.