... bilder från här och nu och där och då...

Allsång på Ullevi ...

... med Bruce Springsteen i konkurrens med Lotta på Liseberg och Destroyer på Pustervik (sonens val, som förtjänade en större publik enligt GP). Men ca 62 000 valde Ullevi.

Det är inte tillåtet att ta in kameror och inspelningsutrustning på konserten men mobilkameror, kompaktkameror och en liten Nex med pannkaka går bra.  Jag önskade att jag hade fått haft min "storkamera" och ett långt telezoom med för att kunna fota bra från min plats högt upp på läktaren. Jag tittade med viss avund på fotograferna som under första delen av konserten fick tillgång till en frizon nära scenen. Men jag gjorde så gott jag kunde med det jag hade tillgång till (vilket även var ett 50 mm till Nexen) 

nr 1 (foto: Marianne T-A)

nr 2 

nr 3

nr 4

nr 5

nr 6

nr 7

nr 8


Hej så länge ... // Mats

Inlagt 2016-06-28 19:58 | Läst 2867 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Det är en häftig känsla att vara på en sån konsert!/ Björn T
Svar från Mats Andersson 2016-06-29 21:39
Ja så är det. Tack Björn för din kommentar. Ha det gott // Mats