... bilder från här och nu och där och då...

Berlins Zoo II

För åtta år sedan, när barnbarnet Otto var nyfödd, var Marianne och jag på Berlins Zoo och tänkte att en dag ska vi åka hit tillsammans med honom. Jag tog bilder som resulterade i en fotobok som vi kallade ”Ottos djurpark”. Idag besökte vi Zoo tillsammans och Otto och jag hjälptes åt att fotografera djuren. Han tänker att de ska bli en fotobok i julklapp till hans två småsyskon men det är en hemlighet :)

nr 1

nr 2

nr 3

nr 4

nr 5

nr 6

nr 7

nr 8

nr 9

nr 10

nr 11

Här är länken till bilderna från besöket 2011:

https://www.fotosidan.se/blogs/matslarsand/berlins-zoo.htm

Hej så länge ... // Mats

Inlagt 2019-10-30 22:00 | Läst 2203 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Hej Mats - det var da en god ide og må have været en fin oplevelse med Otto. Man kan se, at han har lært at holde rigtigt på kameraet.
Med venlig hilsen fra Erik.
PS: Vi har en gang i 80erne boet på Hotel "Schweitzerhof", hvor vi kunne se ned i Zoologischer Garten" fra hotellet. Vi havde desværre ikke tid til et besøg.
Med mange venlige hilsener fra Erik.
Svar från Mats Andersson 2019-10-31 23:07
Tack Erik! Ha det gott // Mats
Bra idé med fotoböckerna även om djur på zoo tenderar att se lite uttråkade ut. Pandan sittandes på betong är ju ett typexempel. Stort plus för tapiren som tycker något luktar gott och bilden på Otto med den stora kameran.
Hälsningar Lena
Svar från Mats Andersson 2019-10-31 23:17
Tack Lena! Jag tyckte bilden på Pandan uttryckte samma trötthet som jag kände efter att vandrat i flera timmar :) Jag förstår vad du menar med att djuren kan bli uttråkade i djurparksmiljön. Pandan var förvisad till betonggolvet medan det städades och nya kvistar bars fram i inhägnaden. Kul att du kan tyda tapirens kroppsspråk, jag visste inte om den var arg eller skrattade åt mig eller eventuellt bara poserade :) Ha det gott // Mats
Vilken fin julklappsbok det kommer att bli.
Fina djurbilder också
Svar från Mats Andersson 2019-10-31 23:07
Tack Margareta! Ha det gott // Mats