... bilder från här och nu och där och då...

Dag 206 - en kväll på Autohof

Torsdag den 25 juli:

En resdag. Vi lämnade den trevliga campingen i Eben med färskt vatten i tanken och tömd toalett. Upplevde underbara vyer i Österrike. Önskar att jag kunde stanna bilen på motorvägen och sätta på varningsblinkern och zooma in en borg på en bergstopp med moln både nedanför och bakom. Det är en av mina bästa bilder som aldrig nått sensorn utan bara finns på näthinnan;-) 

När vi kom till Bayreuth passade vi på att handla och ta oss en titt på festspelshallen. Gator och kvarter hade namn accosierande till Wagners operor. Just denna dag startade festspelen i Bayreuth och i år firas även 200-årsjubiléet av Richard Wagners födelse. Det var därför trångt med bilar på gator och parkeringar i närheten av konserthuset så någon fotodokumentation var inte att tänka på. 

Kvällen tillbringade vi oglamoröst på en Autohof bland en mängd långtradare i mitten av Tyskland. Fascinerande med alla dessa tunga fordon från olika länder som kommer, stannar en stund och åker vidare. 
Autohof är välordnade inrättningar med stora parkeringsytor och tillgång till toaletter, duschar och restauranger. Matutbudet är i och för sig lite enahanda, vi hade godare mat i vår husbil.

I morgon åker vi till Berlin.

nr 1

nr 2

nr 3

nr 4

nr 5

nr 6

nr 7

nr 8

Hej så länge ... //Mats

Inlagt 2013-07-31 15:56 | Läst 4353 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver