... bilder från här och nu och där och då...

Lövudden innan regnet

Även om jag inte bloggar varje dag så tar jag en bild om dagen och lägger upp Blipfoto http://www.blipfoto.com/MatsLarsAnd. Ett ganska avspänt sätt att köra ett 365 projekt. Det finns en almanacksfunktion som gör att man enkelt kan lägga upp bilderna på rätt dag när det passar. Men bilderna måste ändå tas på rätt dag :) och idag hade jag brist på inspiration. Jag vet av erfarenhet att det är ingen idé att vänta på inspiration. Det är bättre att bara sätta igång att fotografera så brukar den trevliga känslan infinna sig. Så jag åkte till Lövudden och hann med att ta några bilder innan det började regna. Dessutom träffade jag på en skrattmås som är lite av min favoritfågel att fotografera.
 

nr 1

nr 2

nr 3

nr 4

nr 5

nr 6

nr 7

Hej så länge … // Mats

Inlagt 2014-05-13 21:22 | Läst 3137 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Snyggt Mats! Det var länge sedan jag var där nu! Jag fastnade speciellt för den andra bilden, en riktigt fin Västeråsbild! :) /Tommy.
Svar från Mats Andersson 2014-05-13 22:16
Tack Tommy för din kommentar. Ha det gott // Mats
Härliga färger du fick i din bildserie. Första bilden blir nog favorit.
//B-O
Svar från Mats Andersson 2014-05-14 06:47
Tack Bert-Ola för din kommentar. Ha det gott // Mats
Fina kompositioner, snyggt! Hils, LO
Svar från Mats Andersson 2014-05-14 06:47
Tack Lars-Olov. Ha det gott // Mats
KÄnner igen några av vyerna. Det blev fina effekter av de mörka molnen och en skrattmås funkar ju alltid.
Hälsningar Lena
Svar från Mats Andersson 2014-05-14 17:19
Hej Lena! Tack för din kommentar. Förstår att du känner igen vyerna, jag har fotat där förr :) Ha det gott // Mats