... bilder från här och nu och där och då...

Semesterbilder del 3- Chioggia, Italien

Såå vaaarmt!
Jag hade faktiskt glömt bort hur det känns med riktig värme. Allt fokus förflyttas till att hantera värmen på bästa sätt och tvingar fram all förmåga till att vara här och nu. Vi svalkade oss med bad både i poolen och i havet.
Vi har inte förflyttas oss någonting  med husbilen idag men när min fru Marianne siesta-solade tog jag en fototur på cykel för att försöka fånga värmen på bild :)  Som tur var hade jag köpt en en halmhatt för att skydda de tunnhåriga delarna av mitt huvud, vilket fick mig att se tjugo år äldre ut enligt Marianne. Tyvärr ökade inte min mognadsgrad med motsvarande antal år :)

nr 1

nr 2

nr 3

nr 4

nr 5

Nå … blir det något besök i Venedig då? Nja det är fortfarande osäkert. På själva ön Chioggia finns en ”råare” Venedig-känsla. Det finns kanaler men även fler motorfordon, moderna fiskebåtar och mer lukt av fisk och hav. Men det får kanske tillfredsställa mitt behov av ”Lady och Lufsen romantik” för den här gången, jag har trots allt blivit lite mognare nu med min nya halmhatt på.

nr 6

nr 7

nr 8

nr 9

nr 10

nr 11

Kvällen avslutades med ett dopp i havet medan mörkret sänkte sig. En underbar badupplevelse som faktiskt gav lite svalka inför natten. ”Help Me Make It Through The Night” får en annan innebörd :)

Hej så länge … //Mats


Inlagt 2015-08-07 23:55 | Läst 1639 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Jag skall avsluta kvällen nu med att skriva och tacka för dessa bilder som
gör jag fick se lite av det där med kanaler och båtar.
Avslutar inte med ett dopp utan vanlig kvällstvagning.
God natt som gott
Gun-Inger
Trevlig skildring av miljö som får mig till att verkligen vilja åka på semester. En cykel... Värme..

Jobb på måndag.